Namitupa matkailijalle

Namitupa – Etelä-Pohjanmaan makein käyntikohde!

Pitkän yhteistyön perusteella Namitupa sai Grännasta opin ja oikeuden leipoa aitoja Polka-karamelleja perinteisen reseptin mukaan. Yrityksen karamellileipurit ovat perehtyneet ja kouluttautuneet Polka- ja muidenkin karamellien valmistuksen saloihin, ja esittelevät valmistusta myös yleisölle. Namituvan idyllisestä tehtaanmyymälästä voit lasiseinän läpi paitsi katsella Polka-karamellien leivontaa, myös uutuutena kokea tuulahduksen menneiden vuosikymmenten pienteollisuudesta karamellitehtaassa! Näet karamellileipurimme tekemässä irtokaramellia, koneen joka käärii tikkarit paperiin, karamellitaikinan veivauskoneen…. menneiden vuosikymmenten tuotantolinjat täydessä toiminnassa!

Käyntikohde joka on elämys sekä mielelle että kielelle!

Namitupa soveltuu kaikille aina ekaluokkalaisesta eläkeläiseen. Opastettu tutustuminen karamellin valmistukseen ja historiaan on hauska ja opettavainen kokemus kaikille. Ilmoita tulostasi ennalta ja varmistamme että pääset näkemään valmistusta, ja maistamaan ”karamellitaikinaa”! Karamellileipuri kun yleensä tarjoaa lämpimäisiä valmistamistaan karamelleista. Ennakkovarausten perusteella pyrimme järjestämään tuotannon niin, että pääset tutustumaan Polka-karamellien leivontaan, tai irtokaramellien ja tikkareiden valmistukseen koneellisesti.

Todellinen satumaa, kuin aikamatka karamellin valmistukseen! Käsityötä ja vuosikymmenien ikäisiä koneita täydessä touhussa! Ei pääsymaksua, soveltuu myös perhematkailijalle. Tehtaanmyymälässä myös pieni kahvio, oikeilla marjoilla ja karamellilla maustettua herkkupehmistä.

Ohjelmapalveluna töihin karamellitehtaaseen!

Ohjelmapalveluna esim. kokous-, polttari yms. pienryhmille mahdollisuus tulla karamellitehtaalle ”töihin”, valmistamaan omat karamellinsa. Ohjelma soveltuu 1-15 henkilön ryhmille. Kesto sisällön ja ryhmän koon mukaan n. 1- 2h. Toteutettavissa myös normaalien aukioloaikojen ulkopuolella.