Yritys ja palvelut

Aidot Polka-karamellit ja paljon muuta…

Oy FrecaSales Ab:n Namitupa on pitkän kokemuksen omaava karamellitehdas joka sai alkunsa yhteistyöstä Grännalaisen Polkagris-valmistajan kanssa. Myöhemmin tuotantoa laajennettiin yritysostojen kautta myös irtokaramelleihin ja tikkareihin. Edelleenkin kaikki Namituvan tuotteet tehdään käsityönä. Tämä mahdollistaa myös pienten erien valmistamisen, joten tuotannossa onkin paljon alihankintatyötä asiakkaille jotka haluavat omia värejä, muotoja, logoja tai pakkauksia tuotteisiinsa. Namitupa valmistaa tilaustyönä myös karamelleja pienerissä maito-, vilja-, sitrus-, väriaine tai muille ainesosille yliherkille asiakkaille.

Tuotteet jotka erottuvat massasta korostaen perinteisiä arvoja ja käsityö osaamista ovat Namituvan tuotevalikoiman runko.

Yrityskulttuurimme keskeisimmät arvot ovat olla laadukas, rehellinen, luotettava ja joustava yhteistyökumppani asiakkaillemme ja tavarantoimittajillemme. Asiakkainamme ovat kauppa- ja tukkuliikkeet ympäri maan, toimitamme myös yksityisille.

Ohjelmapalvelut ja välinevuokraus

Koska karamellitehtaamme on ollut suosittu ryhmämatkakohde yli kahdentoista vuoden ajan, ovat erilaiset ohjelmapalvelut luontevasti kehittyneet toimintamme ympärille muodostaen oman liiketoiminta-alueen.

Ohjelmapalveluissa valikoimasta löytyy luotettavasti toteutettuja toimintoja niin erilaisiin virkistys- ja tykypäiviin, kuin polttari ja synttäri ym tapahtumiin ohjelmaksi. Yrityksille, yhteisöille ja yksityisille. Valittavissa niin yksittäisiä toimintoja kuin valmiita paketteja tunnin ohjelmasta koko päivän setteihin. Sisältö aina asiakkaan ja tämän tarpeiden sekä tavoitteiden mukaan, oli sitten kysymys extreme-henkisestä porukasta, energisestä lapsiryhmästä tai rauhallisempaa toimintaa odottavasta varttuneemmasta väestä.

Mottomme on: Elämyksillä elämästä makeampaa

Leikkimielinen yhdessä tekemisen ilo hauskojen, haastavien ja jopa jännittävien tehtävien parissa, omien rajojen ja uusien asioiden kokeilu yhdistettynä reippaaseen, avoimeen asenteeseen rentouttaa ja luo yhteishenkeä uskomattoman tehokkaasti. Kokemukset joita voidaan yhdessä muistella lujittavat yhteishenkeä vielä pitkälti tulevaisuudessakin. Ohjelmat voidaan toteuttaa omalla metsään rakennetulla seikkailuradalla tai muissa vakiopaikoissamme. Osa ohjelmista toteutettavissa myös asiakkaan luona.

Välinevuokrauksesta omatoimiohjelmiin paintball varusteet,  luxus pontoonivene Kyrönjoelle, vesikirput, vesipolkupyörät…